Коносан – продуктова гама

 • Конопено въже Коносан

  Конопено въже Коносан

  Помага при артрози, артрити, шипове, неврити, спондилити, миозити, остеофилити, дискови хернии, радикулити, тендовагинит, спондилоартроза, коксартроза, гонартроза и други.

  Цена: 6,90 лв.
 • Конопена гривна Коносан

  Конопена гривна Коносан

  Помага при артрози, артрити, остеохондроза, травми, заболявания на сухожилията и околоставните тъкани.

  Цена: 7,90 лв.
 • Конопена наколенка Коносан

  Конопена наколенка Коносан

  Използва се при артрози, артрити, спондилити, миозити, остеофити, инсерционити, тендовагинити, дискови хернии, неврити, радикулити и др.

  Цена 9,90 лв.
 • Конопен колан Коносан

  Конопен колан Коносан

  Помага при остеофити, спондилоза, лумбаго, спондилоартрити, радикулити, неврити, дископатия, ишиас.

  Цена: 14,90 лв.
 • Конопена ръкавица Коносан

  Конопена ръкавица Коносан

  Помага при артрози и артрити от ревматоиден, подагрозен и реактивен произход. При тендовагинити и бурсити.

  Цена: 12,90 лв.
 • Конопена лента Коносан

  Конопена лента Коносан

  Използва се при артрози, артрити, остеохондроза (шипове) на шийните прешлени, травми, заболявания на мускулите, сухожилията и нервите.

  Цена 13,90 лв.

Какво представлява „Коносан“?

  Продуктите Коносан са съставени от естествено конопено въже, което е подложено на допълнителна преработка за усилване на неговия обезболяващ ефект и действие. Името “коносан”  е абревиатура на коноп и сано (оздравявам – латински).

Продуктите облекчават и помага посредством химичните субстанции тетрахидроканабинол и канабидиол при артроза, артрит, шипове, неврит, спондилит, миозит, остеофилит, дискова херния, радикулит, спондилоартроза, тендовагинит, гонартроза, коксартроза и други.

Продуктите се поставят така, че да минават през болезнената област на тялото, без да се пристяга (за улеснение виж приложената листовка към всеки продукт). Носят се директно върху кожата, под дрехите, където е възможно, които осигуряват допълнителна фиксация на Коносана към тялото.

За постигане на дълготраен ефект е препоръчително Коносан да не се сваля, освен по време на къпане. Намокрянето намалява обезболяващия му ефект, като същото се отнася и при смяна на собственика. С времето обезболяващият ефект постепенно отслабва и след 1-2 месеца е възможно напълно да се преустанови. Това може да се прецени и по изглаждането на фините власинки на въжето, което налага подмяната му с ново.

Препоръчителни начини на прикрепяне към тялото са показани по кутийките. Такива са представени и в книжката с инструкциите за употреба на Коносан, която е приложена към всеки продукт. Те не изчерпват всички възможности. Това позволява на всеки да използва въображението си и да открива нови такива, но при осигурена безопасност за живота и здравето на потребителя.

Начини за прикрепяне

Конопено въже „Коносан“
Конопена гривна „Коносан“
Конопена наколенка „Коносан“
Конопен колан „Коносан“
Конопена ръкавица „Коносан“
Конопена лента „Коносан“
Къде се продават продуктите Коносан?
Искате да станете наш търговски партньор?